Over ons

Rattan Lounge Design is een webshop die diverse merken aanbiedt die kwaliteit en design uitstralen, alle merken bevinden zich in het hoge segment kwaliteits lounge meubelen. Deze meubelmerken hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal gemaakt van de beste materialen en hebben een uniek design. Wij van Rattan Lounge Design vinden het belangrijk dat we kwalitatief hoogwaardige lounge meubelen verkopen, tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij staan achter onze loungesets, ligbedden, tuinsets, bar tafel sets, etc. Op alle producten krijgt u 2 jaar garantie.

Onze showroom heeft een oppervlakte van 600m2, hier staan zoveel mogelijk diverse loungesets uitgestald. Uiteraard kan er ook nog altijd op bestelling geleverd worden wanneer bepaalde sets niet op voorraad zijn. Onze lounge meubelen staan alle jarenlang bekend om en onderscheiden zich in het gemak van onderhoud. Lederen en gestoffeerde sets zijn, tot grote verassing van velen, zelfs nog makkelijker te onderhouden en veel praktischer. De gestoffeerde en lederen sets zijn doorontwikkeld in Duitsland en al jarenlang gebruikt als luxe meubel. Onze materialen hebben zich al jarenlang bewezen en zijn uitstekend te gebruiken in de lounge meubelen industrie.

Wanneer u de sets bij ons wil komen testen, maakt u een afspraak met een van onze verkopers. U kunt dit doen door contact met ons op te nemen. U kunt dan onze showroom komen bezoeken en een duidelijke uitleg krijgen over de diverse meubelen.

Indien gewenst kunnen de sets tot aan u deur bezorgd worden, informeer naar de mogelijkheden.